Peste 1 000 de fani ai echipei CFR 1907 Străzi vor sărbători astăzi, la Bucureşti, Ziua Şobolanului, sărbătoare ajunsă deja la a doua ediţie. Dacă anul trecut manifestările  au avut doar o amploare locală, feroviarii ieşind pe străzile Clujului cu fularele scoase din pungă în ziua în care suporterii Universităţii se aflau în capitală, la finala cupei, de această dată Ziua Şobolanului va căpăta o notorietate naţională.

În parteneriat cu clubul de la 1907 Străzi, mai multe firme din Cluj au organizat tombole în care biletele necâştigătoare obligau posesorii la o excursie pe Naţional Arena, la meciul Dinamo- CFR din Cupa României. Adevăraţii lideri ai galeriei feroviare au profitat de această infuzie artificială de suporteri şi au pregătit o coregrafie impresionantă pentru meciul de diseară.

Fenomenul nu moare de foame, acesta este mesajul nostru pentru peluza noastră. Am desenat un vultur cu un sandwich în gheare pe o pânză pe care o vom desfăşura pe dos, astfel încât mesajul şi desenul să ajungă doar la fanii noştri.

Pompei Sasz, lider Peluza Vişinie

Şi la ediţia din acest an, cheltuielile de organizare a Zilei Şobolanului vor fi suportate de alţii.

 

Comentarii