Cele mai negre temeri ale polițiștilor și procurorilor au devenit realitate. Deși au sperat până în ultima clipă că patronul lui ”U” a fugit din țară și va fi prins de Interpol, un mesaj postat în această dimineață de Florian Walter pe un site de socializare a spulberat toate speranțele anchetatorilor:


Salutări din Sălaj. Sunt cu Elvis, Regele trăiește!

Florian Walter- dispărut în Sălaj


Internetul a explodat la câteva minute după postarea lui Walter, milioane de fani ai regelui Rock 'n' Roll-ului sărbătorind în stradă confirmarea teoriei conspirației conform căreia Elvis Presley și-a înscenat moartea și trăiește liniștit pe o insulă. ”Mulțumim România, mulțumim Sălaj!” au fost cuvintele cele mai des folosite pe întreg mapamondul în această dimineață.
Pe de altă parte, anchetatorii români știu că în acest moment au pierdut orice șansă de a mai pune mâna pe patronul lui ”U”, Sălajul fiind un teritoriu legendar în care nu a ajuns încă nicio urmă de civilizație. Specialiștii IT sunt de părere că Walter a postat mesajul din apropierea limitei de județ cu Maramureș, unde a prins un semnal wireless gratis, dar acestă descoperire nu îi ajută prea mult, Sălajul nefiind cartografiat.

 

Foto: Walter explicându-i lui Elvis cu clasamentul în față că a fugit în Sălaj abia când a realizat că a fost păcălit de Vlad Munteanu.

Comentarii