Un vânător de pokemoni din Cluj a crezut că a dat lovitura vieţii sâmbătă seara când, aflat la vânătoare de monstruleţi virtuali, a dat nas în nas cu galeria CFR 1907. Aceasta se afla în faţă la KFC-ul din Piaţa Unirii, pregătindu-se cum se cuvine pentru a-şi încuraja favoriţii la Supercupa României, desfăşurată pe Cluj Arena.

„Erau puţini, urâţi şi se strâmbau foarte tare, normal că i-am confundat cu nişte pokemoni rari”, a spus cel care i-a capturat. Văzând că monstruleţii nu dispar de pe ecranul telefonului, clujeanul temerar a deschis portbagajul maşinii şi i-a poftit înăuntru. Obişnuiţi să se deplaseze în acest mod prin oraş ori de câte ori echipa lor are meci, suporterii ceferişti s-au înghesuit în portabagaj fără să bănuiască niciun moment că vor rata marele meci. „Suntem obişnuiţi să fim bătuţi în oraş, dar niciodată nu ne-am gândit că ne va răpi cineva din centrul Clujului”, se arată în comunicatul postat de Peluza Vişinie după evenimentele de sâmbătă.

De altfel, conducerea clubului de la 1907 Străzi intenţionează să ceară rejucarea meciului cu Astra şi interzicerea jocului „Pokemon Go” în Cluj pentru a nu se mai crea confuzii.

 

Comentarii