Imensa victorie a Universității la Târgu Jiu ar putea fi anulată la comisiile de disciplină ale FRF, care vor trebui să judece în regim de urgență memoriul depus de clubul gazdă imediat după finalul meciului.
Concret, târgujienii din Târgu- Jiu contestă golul marcat de atacantul Cristian Ene, despre care spun că nu a fost descoperită încă nicio lege a fizicii care să confirme capacitatea jucătorului de a împinge mingea în poartă, indiferent de situație!
”Am studiat toate meciurile lui ”U” din acest sezon, știam că va juca Ene și toată tactica noastră s-a bazat pe incapacitatea nativă a acestui jucător de a marca vreodată un gol. Avem în staff matematicieni, staticieni, analiști; toți ne-au spus același lucru: atacantul ăsta nu poate da gol! Suntem siguri că vom câștiga la comisii pentru că Universitatea nu va putea demonstra științific că golul marcat de Ene este real”, se arată în memoriul târgujienilor.
Transferat în iarnă de la Viitorul Constanța- unde era poreclit ”spaima portarilor” de la hotel Iaki pentru că nu închidea niciodată ușa după el- Cristian Ene a demonstrat în scurt timp că este un demn urmaș al atacanților Universității care păstrează poarta virgină până la terminarea contractului. 

Comentarii