Lovitură de imagine pentru Federația Română de Fotbal! Astfel, deși în regulamentul de deșfășurare a Cupei Romaniei este specificat clar că "meciurile din faza 16-milor de finală în care evolueaza FCSB se dispută, de regulă, pe Arena Nationala", FRF a decis să programeze la Cluj partida dintre "U" si FCSB.

"La precedenta întâlnire dintre cele două echipe, suporterii clujeni au cântat timp de 90 de minute fără să urmareasca ce se întâmplă pe teren. Cred ca niciunul dintre ei nu a aflat rezultatul final decât  a doua zi, din ziare, pentru că în timpul festivității de premiere au continuat să cânte ca și când echipa lor era cea care câștigase trofeul. Alegând de această dată Clujul ca loc de disputare a meciului mizăm pe atragerea de spectatori din zone ca Alba, Sălaj sau Satu Mare. Vorbim despre acel public format de CFR 1907, care vine la stadion pentru numele adversarului si privește meciul fără implicare emoțională", 

Razvan Burleanu, presedinte FRF.

Pe de altă parte, Institutul Natțonal de Meteorologie si Hidrologie a publicat deja o avertizare de cod roșu pentru perioada 20- 22 septembrie, atenționând că în perioada de referință în care se va disputa meciul dintre "U" si FCSB, la Cluj vremea va fi ploioasă iar apa in Chios deosebit de rece, recomandând suporterilor FCSB-isti să aibă asupra lor și schimburi.

 

 

 

Comentarii