Clipe impresionante, ieri seară, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu la partida 1907 vs. FCSB. În semn de solidaritate cu protestatarii care manifestau pe străzi împotriva guvernului, suporterii în vişiniu au luat şi ei parte la gestul colectiv de aprindere a luminilor telefoanelor.

Astfel, fix la ora 21,00, nocturna stadionului a fost stinsă şi toţi suporterii 1907 prezenţi la meci au fost rugaţi să îşi aprindă lanternele telefoanelor, la fel ca protestatarii din Piaţa Victoriei. În acel moment stadionul s-a cufundat în beznă şi numai apelurile disperate ale crainicului au făcut ca în cele din urmă să apară trei luminiţe în Gruia, semn că mai există încă susţinători ai echipei care a pus Clujul pe harta Europei.

Ulterior s-a descoperit că două din cele trei luminiţe veneau de la telefoanele lui Iuliu Mureşan şi Vasile Miriuţă, preşedintele indicându-i chiar atunci antrenorului schimbările din repriza secundă. Deasemenea, medicii susţin că singurul suporter CFR 1907 desconspirat prin aprinderea lanternei telefonului se află în afara oricărui pericol.

Comentarii