Administratorul special al Universității le-a pregătit o surpriză fanilor cu ocazia calificării în finala Cupei României. Vrând să marcheze în mod solemn performanța clubului, Vlad Munteanu a luat legătura cu un artist local și și-a comandat o statuie care urmează să fie amplasată la vestiarele stadionului Cluj Arena, locul cel mai drag al conducătorului.
În etapa de informare și pregătire a lucrării, sculptorul a intervievat mai mulți jucători, cerându-le să descrie acțiunile concrete ale lui Vlad Munteanu în perioada în care acesta a fost conducător al clubului. Răspunsul unanim al fotbaliștilor a fost că nu își aduc aminte de ceva concret făcut de Munteanu, singurul lucru vizibil în perioada petrecută la ”U” fiind că mergea des la baie.
Prin urmare, statuia administratorului special îl reprezintă pe acesta într-o poziție destul de intimă. La numai o zi de la dezvelire, grupul statuar Vlad Munteanu a început să facă pipi, alimentând și mai tare legendele care circulă pe seama specialului.

 

Comentarii