Partida ”U” Cluj- Ceahlăul, scor 2-0, contând pentru ultima etapă a Ligii 1 este anchetată de Comisia de Etică și Moravuri a FRF după ce un parior aparent sinucigaș din Insulele Cayman a pariat 15 euro pe acest meci în varianta 1 pauză, 1 final și peste 1,5 goluri!
Bookmarkerii caselor de pariuri au acordat cote astronomice variantei ca Universitatea să câștige un meci după ce conduce încă din prima repriză, convinși că nimeni nu va juca o astfel de variantă. Ei au devenit suspicioși în momentul în care un parior a jucat varianta combinată imposibil de realizat, acesta pariind pe lângă a1pauză, 1 final la ”U”- Ceahlăul și că în acest meci se vor marca peste 1,5 goluri!


Am alertat autoritățile când am văzut că din insulele Cayman s-au pariat 15 euro pe varianta în care U conduce atât la pauză cât și la final și marchează cel puțin două goluri. Știam că Universitatea nu a înscris în acest an niciodată mai mult de un gol pe meci, astfel că am considerat că pariorul merge la pont și am blocat meciul.
Suleyman Numiru- bookmarker internațional


Sancțiunile Federației în astfel de cazuri sunt foarte dure, putând duce până la retrogradarea celor două echipe în diviza B!
 

foto: Noemi Arman

Comentarii