Locuitorii din cartierul Gruia sunt revoltaţi de sensibilitatea celor din zona Grigorescu- Plopilor, care s-au plâns de zgomotul din zonă cu prilejul festivalului Untold.


Zgomotul făcut de boxele DJ-ilor de Untold este joacă de copii pe lângă ce suportăm noi, în Gruia, atunci când galeria CFR-ului se conectează la sistemul de sonorizare şi îşi încurajează echipa la meciurile de pe teren propriu. Noi suntem nevoiţi să trăim sub teroarea başilor tot la două săptămâni, nu ca sclifosiţii ăia din Grigorescu- Plopilor, o dată pe an!
Arigatol Pop, str. Maşiniştilor nr. 98


Organizatorii Untold se gândesc însă la o mare surpriză pentru ediţia de anul viitor a festivalului şi e foarte posibil ca galeria CFR să apară printre headliner-ii de la Untold 2016. Cu un repertoriu preluat în totalitate de la alte galerii şi mixat în Peluza Vişinie de la Tribuna II, galeria CFR 1907 s-a impus rapid în topurile naţionale prin ritmul sacadat şi jocul de lasere pe portarii adverşi.
Conform unor surse din piaţă, onorariul perceput de DJ Domşa & Amicii lui Arpi nu depăşeşte bugetul alocat unui DJ din Top 5 invitat la Untold.

Comentarii