Zi istorică pentru adversara Universității Cluj din semifinala Cupei României și în același timp o premieră națională în materie de insolvență. Dacă judecătorul sindic va apropa cererea de instrare în insolvență a clubului de la 1907 Străzi, creditorii urmează să fie împărțiți în trei categorii: suporteri, arbitri și foști adversari.
Categoria creditorilor indispensabili, fără de care activitatea clubului nu poate continua, va fi alcătuită exclusiv din arbitri, aceștia fiind de altfel singurii care își vor recupera în totalitate banii de la CFR 1907 Străzi. Foștii adversari sunt prevăzuți în planul de reorganizare cu un grad de recuperare a creanțelor de 50 la sută, dar numai dacă mai sunt în activitate și urmează să mai întâlnească CFR-ul în cel puțin două meciuri.
Categoria creditorilor chirografari, adică cei care își pot lua adio de la banii datorați, este alcătuită doar din suporteri. Din primele informații se pare că este vorba de 20 000 de suporteri neplătiți de mai bine de un an. De altfel, 19 999 dintre ei s-au împăcat cu situația și au renunțat să mai vină la stadion.

 

foto: aronet.ro

Comentarii