Deoarece la returul semifinalei de Cupa României biletele pentru susținătorii oaspeților costă 200 de lei, este de așteptat ca niciun picior de frânar să nu calce în sectorul rezervat lor. Asta nu înseamnă cu unii nu vor bate drumul până la Cluj pentru a vedea orașul și stadionul, cumpărându-și, probabil, bilete în alte sectoare de tribună. Vigilența noastră este vitală în acest caz și este foarte important să luăm măsuri astfel încât pe stadion să nu intre niciun fular alb-vișiniu. Totuși, în cazul în care observați ceva suspect în jurul dumneavoastră pe stadion, ceva ce prin atitudine, vorbe, văicăreli sau cerșeală ar semăna cu un frânar, trebuie să stăpâniți câteva noțiuni de bază necesare întâlnirii.
1.    Îmbrățișați-l strâns. E un oaspete în casa și orașul nostru, tratați-l ca atare. Reglați intensitatea îmbrățișării în funcție de culoarea de la spatele pantalonilor. Insistați până când aceasta devine maro.
2.    Atenție, nu toți frânarii sunt docili și acceptă cu ușurință îmbrățișările. Nucleul dur al galeriei este cunoscut că provoacă bătăi cu poșetele prin orașele pe unde joacă CFR 1907 Străzi.
3.    Îmbrățișați cu putere orice bărbat pe care îl prindeți în toaletă că folosește irul de buze. Sigur e frânar.
4.    Dacă nicio persoană din jurul dumneavoastră nu vi se pare suspectă, ceva nu e în regulă. Cea mai bună metodă de desconpirare a frânarilor este ”reflexul lui Pavlov”: foșniți o hârtie de sandwich și îmbrățișați-l pe cel care salivează la auzul aceului zgomot. Sigur e frânar.
5.    Dacă abia la 3-0 pentru noi se ridică și vecinul dumneavoastră de pe scaun să se bucure, îmbrățișați-l strâns. Sigur a fost frânar.

 

Comentarii