Importantul meci de sâmbătă, de la Petrolul Ploiești, este pregătit în cele mai mici amănunte de Universitatea Cluj. După vizionarea mai multor partide ale ploieștenilor, antrenorul Adrian Falub consideră că cel mai periculos jucător al Petrolului este Narcisse Bambara:


Am studiat adversarul până în cele mai mici detalii și cred că ne poate pune probleme doar atunci când mingea este în preajma lui Bambara în interiorul careului. Mergem la Petrolul după puncte, nu să facem spectacol, așa că, dacă trebuie, ne vom apăra cu cinci fundași în marcaj la Bambara. Am vorbit cu jucătorii să fie foarte atenți, dacă Bambara se apropie de careul nostru trebuie oprit cu orice preț. Mai bine riscăm un fault la 20 de metri de poartă și o eliminare decât un penalty.

Adrian Falub- antrenor ”U” Cluj


Tendința lui Bambara de a juca mingea cu mâna în interiorul careului se datorează unui pariu stupid pus cu portarul Veselovsky. Fundașul din Burkina Faso susține că el prinde de mai multe ori mingea cu mâna într-un meci decât o face portarul slovac.
 

Comentarii