Bucurie fara margini pentru utilizatorii romani ai Facebook-ului dupa precizarile lui Mark Zuckerberg privind introducerea butonului "Dislike". Conform declaratie facute de cofondatorul companiei la putine momente dupa anuntarea introducerii optiunii care va revolutiona interactiunile virtuale intre oameni, Facebook Romania va implementa direct butonul "M..e CFR" in loc de "Dislike"! Gigantul on-line a luat aceasta decizie dupa ce a studiat comportamentul a milioane de utilizatori din Romania, majoritatea insotind comentariile negative privind orice subiect cu traditionala urare "M..e CFR"!

M..e CFR este un curent de protest care a aparut si s-a raspandit odata cu expansiunea Facebook, astfel incat a fost foarte usor pentru noi sa luam aceasta decizie, a spus directorul de dezvoltare pentru Europa de Est si Cluj al Facebook.

Presedintele Iuliu Muresan a taxat initiativa Facebook ca fiind una extrem de periculoasa, siteurile de socializare fiind pana acum singurele locuri in care suporterii echipei din Gruia se putea manifesta curajos in spatele unor profile false iar tentatia unui buton aflat la indemana, primit gratis, ar putea declansa pornirile tipice ceferiste de utilizare.

Comentarii