Angajatii Universitatii Cluj traverseaza o perioada extrem de dificila din cauza intarzierilor salariale. Pentru ca nu si-au mai primit banii de foarte mult timp, salariatii clubului au si uitat cum arata bancnotele mai mari de 5 lei. In aceasta stare de confuzie generala, maseurul Csabi si-a uimit ieri colegii cand a fost surprins intr-un WC de la Cluj Arena in timp ce se stergea la fund cu o bancnota de 50 de lei!

" Imi luasem de dimineata pe mine o haina pe care nu o mai purtasem din 2011, de pe vremea domnului Walter, si cum m-au luat nevoile brusc n-am observat ca nu este hartie igienica in cabina. Noroc ca am gasit in buzunar la haina o hartie galbena din care am rupt un colt cu gandul sa-mi ajunga toata saptamana, ca nici hartie nu avem la club. Cand am iesit afara si m-au vazut fotbalistii au inceput sa se uite urat la mine si sa ma injure ca rup banii in fata lor, cand cu 50 de lei puteam bea toata echipa suc. De unde amarul meu sa stiu ca aia is bani, de cand n-am mai luat salariile  am si uitat ca exista bancnote", a explicat maseurul buclucas.

Intamplarea a ajuns si la urechile lui Valentin Iordanescu, care a recuperat din toaleta bucata lipsa din bancnota si a lipit-o, efectuand ulterior o creditare firma in valoare de 50 de lei pe numele Marietei Anastasescu.

 

Comentarii