Imagine devenită virală sâmbătă, la casele de bilete de la Cluj-Arena, acolo unde suporterii Universităţii au format cozi imense pentru meciul contra Unirii Triteni la debutul în liga a 4-a. După ce a oficiat toată ziua căsătoriile în Parcul Mare, primarul Emil Boc a fost atras de îmbulzeala din jurul stadionului şi, crezând că s-au pus deja în vânzare bilete pentru Untold 2018, s-a aşezat la coadă împreună cu soţia.

„La 5 lei biletul merită să stai o jumătate de oră la coadă”, le-a spus Emil Boc curioşilor care îl întrebau dacă nu cumva s-a rătăcit. Ca să le câştige simpatia, primarul Clujului şi-a ridicat soţia după umeri şi a început să danseze în ritmul muzicii ce se auzea de la difuzoarele stadionului. „Daţi numai câte două să ajungă la toţi!” a mai spus la un moment dat edilul oraşului.

Ajuns la casele de bilete, Emil Boc a cerut două tichete la Avicii şi a reuşit cu greu să îşi ascundă dezamăgirea când a fost informat că este vorba despre meciul Universităţii. Totuşi, primarul Clujului a intrat în cele din urmă la meci pentru a se asigura că fotbaliştii nu vor distruge gazonul pregătit pentru Untold.

Comentarii