Ultimele rezultate sportive ale clubului de la intersecția celor 1907 străzi, precum și demisiile în bloc ale suporterilor nemulțumiți de finalizarea visului european în procedura de insolvență, a determinat clubul din Gruia să recurgă la măsuri radicale pentru obținerea de cash flow.

Astfel, în această dimineață, cunoscutul realizator de emisiuni sportive de la Look Tv și Look Plus, Sergiu Penciu, a postat pe siteul olx.ro un anunț http://olx.ro/oferta/de-vanzare-fier-vechi-suporterii-inclusi-ID4QqUK.html#838d36ae72 prin care încearcă să vină în sprijinul clubului cu o inițiativă inedită. Sergiu Penciu a scos la vânzare peluza vișinie, mai precis fierul rezultat din dezmembrarea ei, cerând și un preț peste cel al pieței: 999 lei/tonă. Cumpărătorul primește în schimb un bonus constând în ”galeria” feroviară. Sistemul audio prin care aceasta a devenit cunoscută și auzită în toată România  se vinde însă separat, încasările la bugetul clubului putând crește semnificat.

După modelul suporterilor lui ”U”, autointitulata galerie din Gruia și-a exprimat intenția de a achiziționa în urma dezmembrării peluzei așa numitele scaune de solidaritate, câte unul pentru fiecare membru al ”galeriei”. Deci, trei.

Comentarii