Anunțul clubului Universitatea Cluj că la returul semifinalei de Cupa României biletele pentru ”galeria” oaspete vor costa 200 de lei, a stârnit o euforie de nedescris în Gruia. Dintr-o greșeală de traducere, ”suporterii” feroviari au fost informați pe siteul oficial că cei care doresc să încurajeze echipa în deplasarea de la Cluj vor primi 200 lei pentru a viziona meciul pe stadion.


Nu e mult deloc, înainte primeam câte 500-600 de lei la semifinală, dar pe foamea de acum sunt bine primiți și 200 de lei. L-am trecut și pe tata pe listă, mai vin doi veri din Vlaha, sper să ajungă biletele pentru toată lumea!
Ferencz Szilmatoc, suporter CFR 1907 Străzi


În ciuda eratei date de club câteva ceasuri mai târziu și a scuzelor privind calitatea traducerii, telefonul din Gruia sună permanent cu solicitări din toată țara, ”suporterii” 1907 fiind obișnuiți să fie mințiți în orice comunicat dat de conducere. În capcană a picat până și antrenorul Eugen Trică, acesta postând pe facebook un mesaj video în care spune că, dacă ar ști să scrie, ar da în scris că până la sfârșitul campionatului CFR 1907 Străzi va avea galerie la fiecare meci!
 

Comentarii