După cinci de ani căutare a cadrului legal prin care administrația locală să poată sprijini financiar Universitatea Cluj, primarul Emil Boc a anunțat astăzi triumfător că a găsit modalitatea prin care Primăria poate aloca bani către ”U”.


Legea ne permite să venim în sprijinul Universității într-un mod rapid și concret. La fel ca în cazul oricărui cetățean al municipiului, în maxim 24 de ore de la depunerea cererii vom aloca spre club suma de 2415 lei stabilită de Legea 187/2014, reprezentând ajutorul de înmormântare. Reprezentanții Universității trebuie doar să anexeze copia după decizia de faliment și pot ridica banii pentru a-i folosi la cele trebuincioase în astfel de momente.

Emil Boc- ordonator ajutor de înmormântare


Întrebat în cadrul conferinței de presă în care a făcut anunțul dacă de acest ajutor poate beneficia și CFR 1907 Străzi în cazul în care nu își primește înapoi punctele la TAS, primarul Emil Boc a răspuns că suma pentru gruieni este poprită de mai mulți creditori încă de anul trecut.
Administratorul special al Universității, Vlad Munteanu, a declarat, cum era și normal, că el habar nu are despre subiect.

 

Comentarii