Partida dintre Universitatea Cluj și FC Botoșani a fost stricată de arbitrajul centralului George Rădulescu. Bazându-se pe faptul că studenții pot marca în cel mai bun caz doar în propria poartă, arbitrul întâlnirii a iritat jucătorii și suporterii lui ”U” atunci când a dictat penalty pentru clujeni.


Nu poți juca mereu împotriva a unsprezece adversari și cinci arbitri. Suntem tocați meci de meci, primim penaltyuri doar pentru că un purtător ilegal de fluier vrea să ne demonstreze că suntem proști. Vorbesc serios, vom recuza de acum orice arbitru care va mai dicta 11 metri pentru noi.

Vlad Munteanu- administrator special ”U” Cluj


Se pare că centralul partidei ”U”- FC Botoșani avea o poliță de plătit gazdelor de la un meci mai vechi și a găsit modalitatea perfectă de răzbunare indicând punctul cu var. Deși defavorizați clar de decizia arbitrului, jucătorii clujeni nu au protestat deloc la decizia lui. În timp ce fotbaliștii lui ”U” îl desemnau pe cel care să se facă de rușine la penalty, adversarii făceau semne disperate către copiii de mingi pentru a repune cât mai repede balonul în joc după executarea loviturii de pedeapsă.
 

Comentarii