Goga, Florescu şi Chis au tras peste poartă penaltyurile de departajare în meciul din optimile Cupei României cu Dinamo Bucureşti, dar, cu toate acestea, un membru din staff-ul Universităţii jubila la fiecare ratare! Bogdan Cantor, fost rugbist şi manager al echipei de rugby "U" Cluj, actualmente trecut la fotbal pe un post administrativ, i-a îmbrăţişat pe fiecare dintre ratangii, spunându-le că e mândru de ei.
Conform informaţiilor noastre, Bogdan Cantor este cel care s-a ocupat de pregătirea fotbaliştilor lui "U" în eventualitatea penaltyurilor la meciul cu Dinamo! Cantor a cerut să lucreze individual cu Goga, Florescu, Ursu şi Chis pe un alt teren din parcul "Iuliu Haţieganu", astfel că nimeni din staff nu a observat că fostul rugbist nu cunoaşte diferenţele dintre cele două sporturi şi le cere jucătorilor să trimită balonul peste bara transversală.
De altfel, Ursu a fost singurul jucător căruia fostul manager al echipei de rugby i-a reproşat execuţia de la penalty-uri, ceilalţi trei fiind felicitaţi în mod repetat. Conform obiceiului casei, Ursu va fi amendat pentru indisciplină!

 

Comentarii