Visasem ceva ciudățenii. O zână blondă, de fapt un zân cu zulufi blonzi și număr de Alba, venise la mine și fără nici o avertizare îmi spuse că poate să îmi îndeplinească o dorință. Nu trei, că nu-i peștișor de aur, una singură și să zic merci că nu mă bate cu bagheta după câte am scris de el. Îmi place să ascult zânii cu număr de Alba, mi se par sinceri și cu puteri peste medie. Mi-am dorit să fiu Walter pentru o zi! Dimineața m-am trezit la 5,30. DNA la ușă. Vroia clarificări suplimentare în legătură cu transferurile la Ploiești. O poveste veche deja, am zis-o tuturor, am scris-o de nenumărate ori, ăștia insistă în continuare să le dau amănunte. De parcă e greu de înțeles că am dus jucători gratis de la ”U” la Petrolul și apoi, în compensație, am renunțat la creditările către firmă. Poate ar trebui să-l mai sun pe Boc, să-i mulțumesc pentru recuperările de TVA și să-l întreb ce mai face Dan Lazăr. Nu cred că are el vreo legătură cu ancheta, dar poate mai facem un blat, eu mă fac că vând, el se face că ajută potențialii cumpărători, hahaha, ce bine ne-am distrat pe subiectul ăsta!

Pe la 10 am chemat-o la mine pe Marieta Anastasescu. Schimb planul de reorganizare. Plătesc datoria către Cluj Arena (dacă n-am și făcut-o deja!), scot Clujana și Scutul Negru din categoria creditorilor indispensabili, desființez grupa și apoi reduc datoriile rămase la 10 la sută. Nu mă ating de salariați, am nevoie de votul acelei grupe pentru a trece noul plan. Dacă stau și privesc în perspectivă, ”U” rămâne cu datorii de câteva sute de mii de euro și, spre disperarea multora, am salvat clubul de la desființare.

Să nu uit de Steaua! Iau prânzul cu marea familie roș-albastră. I-am chemat pe Anamaria Prodan, Reghe, Tocaci, Pârvulescu, Ogăraru, să o mai scutesc și pe fata aia cu părul vâlvoi de cheltuieli, că nu-s ieftine chefurile pe care le face. Dau o masă și mai povestim. Îmi plac mult dvd-urile pe care mi le aduce Ana. Din păcate, eu am nimerit numai cu fotbaliști până acum, dar poate fac schimb cu cineva. Fată bună. Oare dacă sunt Walter am voie să dorm de amiază? De fapt, mai bine îl chem pe Mărginean să îmi zică o poveste. Sau mai bine nu, de la o vreme îi plictisitor și Limoniu, vorbește numai în termeni juridici de parcă umblă toată ziua cu un grefier. Sau cu o juristă.

Pfuai, de abia aștept să vină seara. Sunt Walter de numai câteva ceasuri și am obosit. Noroc cu zânul blond că mi-a îndeplinit doar o dorință, altfel îi ceream să mă facă Iuliu Mureșan pentru o vreme și transformam CFR-ul într-o budă gata să explodeze de la atâtea probleme interne. Nu știu alții cum sunt, dar eu, când văd și aud că aia din deal sunt neplătiți cu lunile, la federație curg memoriile, iar perspective de mai bine nu există, încep să cred că cineva m-a pus să conduc clubul 1907. Prea se întâmplă toate pe acolo așa cum vreau eu!

V-ați prins că deja nu mai sunt Walter, nu?

Comentarii