Suporterii lui ”U” i-au scandat ieri numele lui Cristi Dulca, antrenorul echipei adverse. Un gest normal aș zice, Dulca s-a declarat suporter al Universității în repetate rânduri și faptul că a venit pe Cluj Arena în calitate de adversar nu îi știrbește cu nimic imaginea publică pe care și-o întreține. Nu cred că suporterii au greșit cu ceva scandând numele lui Dulca. Doar că ziua de ieri era pentru altcineva.
Fără răutate, dar cu o doză imensă de dezamăgire, spun că vocile ”U”-iștilor  trebuiau să se audă ieri și pentru un alt antrenor prezent pe Cluj Arena. Un om care a jucat sute de meciuri în carieră, toate pentru ”U”. Un fost jucător al Universității, operat de opt ori din cauza accidentărilor suferite în tricoul alb-negru. Puțini au mai fost ca el în istoria lui ”U”: devotat pe viață culorilor, profesionist cum foarte greu găsești în tot fotbalul românesc, legat de ”U” fără niciun interes material, cu o inimă atât de mare încât i-ar putea iubi pe toți cei ce simt ceva pentru ”U” și tot ar mai rămâne loc în suflet pentru  emoție și lacrimi la fiecare bucurie adusă Simbol. Aș construi imaginea acestu club pornind de la el pentru că are câte ceva din tot ce am vrea noi să spunem că reprezintă ”U”: Fidelitate, Onoare, Respect, Tradiție.
Cristinel Pojar a împlinit ieri, în ziua meciului, 51 de ani. Clubul l-a ignorat din comunicare deși obișnuiește să-și felicite sărbătoriții. Nici din partea suporterilor nu a primit vreun mesaj sau scandare, cu toate că mulți l-au felicitat personal. 
Am ratat grosolan singura zi în care eram obligați să-i arătăm aprecierea noastră. Nu de alta, dar pentru Pojar în fiecare zi e aniversarea lui ”U”!
Și ne-o arată prin tot ce face!

UPDATE- Clubul Universitatea Cluj a reacționat onorabil după apariția acestui material și a îndreptat omisiunea pe contul oficial de facebook. 

Comentarii