Despre baza sportivă "Dan Anca" nu a vorbit nimeni până să scrie ziariştii. Cu ajutorul unei anchete făcute de colegii de la Ziar de Cluj (nu vă culcaţi, vom mai publica date interesante), am reuşit să aducem în centrul atenţiei un subiect pe marginea căruia s-au pronunţat ulterior cam toţi politicienii Clujului, iar concluzia a fost una singură: baza trebuie să se întoarcă în proprietatea şi spre folosinţa lui "U"!
Administrată acum de o fundaţie a cărui unic scop la înfiinţare a fost acela de a servi intereselor lui "U", fosta bază de antrenament a "şepcilor roşii" este acum teren de manevră pentru o firmă condusă de ex-penalul Apostu. Asta în timp ce "U" nu are nici măcar un birou al său în oraşul european al sportului!
Principala vinovată pentru situaţia la care s-a ajuns este Primăria lui Boc. Ea poate oricând să rupă bucăţi asocierea cu Fundaţia Primăvara Clujană pentru că scopul asocierii a murit încă înaintea fostei societăţi. Adormirea o face părtaşă la golăniile ce se întâmplă acolo.
Nici Sabău nu ar trebui să doarmă liniştit zilele astea. A vorbit mereu despre necesităţile primare ale acestui club, le-a identificat corect, dar a preferat să ducă gloata opiniei publice când prin mlaştinile din Ciurila, când prin lacurile de la Chinteni, dar niciodată în "Dan Anca". Dacă modul în care a ocolit din discurs o bază gata contruită în oraş (administrată de bunul său prieten dr. Bran) în detrimentul unor vise amplasate cam pe unde îşi înţarcă mutul iapa, nu e suspect, atunci avem de-a face cu un manager fără har. 
Mi-e greu să văd Universitatea încă sub blestemul existenţei sale, acela de a nu avea niciodată ceva al ei. Simt că dacă scapă şi această oportunitate o face în deplină cunoştinţă de cauză şi atunci e grav.
Cred că toţi cei cu dragoste de "U" sunteţi de acord că "Dan Anca" e locul nostru şi aşa trebuie să rămână!

Comentarii