Ironia supremă este că am pierdut dubla partidă cu Sibiu fără să fim cu ceva mai slabi decât adversarii. Dar asta numai din cauză că Hermanștrandul e o echipă la fel de jalnică precum ”U”. Felicitări celor bravi care au reușit să vadă cap-coadă meciurile barajului. Nici că putea mai bine Dumnezeu să trăznească așa osândă pe pământ, poate s-a gândit că ”unde-s proștii cei mai mulți, hai să-i pun să joace între ei!”
Cine a crezut în șansa noastră ori a văzut toate meciurile Hermanștrandului din acest sezon și s-a gândit că pe ăștia îi bate și Albă ca Zăpada cu piticii, ori nu a văzut niciun meci al Universității de la Crăciun încoace și nu avea de unde să știe că în vestiarul lui ”U” e o linie mare de praf care începe de sub nasul lui Lobonț și se termină în ochii lui Sabău.
A triumfat Hermanștrandul și a pierdut Universitatea numai din cauză că regulamentele FRF nu te lasă să duci doi morți la groapă în același meci. Altfel, Miriuță, Lobonț, Iencsi și Sabău cântau pe o singură voce prohodul fotbalului.
Să nu fiți triști! Când vezi atâta lipsă de valoare mai că îți pare bine că n-am fost pedepsiți cu o promovare. Ajungem în liga 1 și iar ne mințea Sabău cu promisiunea unui sezon furtunos, terminat la pas prin cupele europene. Bineînțeles, tot cu un lot făcut de el din singurii fotbaliști pe care îi cunoaște, ăia ce jucau încă de pe vremea eclipsei din 1999.
Ratarea obiectivului este eșecul lui Sabău. El a format acest lot, el a luat deciziile sportive, el a ales staff-ul și, către final, el a pregătit echipa. 
Prea puține despre jucători. Oamenii nu înțeleg de ce nu i-au văzut pe jucători luptând, impresia generală fiind că am părăsit barajul fără luptă. Eu nu cred că nu au vrut. Atît au putut, asta este valoarea lor. Sunt slabi! Mai aveam nevoie de un Goga în apărare, unul în poartă, altul la mijloc și încă unul în atac. 4-5 Goga și promovam și înainte și după baraj.
Am pierdut, dar vom continua!

 

Comentarii