După numai patru etape, timp în care Universitatea a înregistrat o victorie şi trei înfrângeri la zero, proeictul construit de vicepreşedintele Cosmin Irimieş s-a prăbuşit spectaculos.

Imediat după înfrângerea cu nou-promovata Gloria Buzău, vicepreşedintele Cosmin Irimieş a anunţat că va demisiona din funcţie. Irimieş a părăsit stadionul din Târgu Mureş chiar după după primul gol marcat de buzoieni. Irimieş susţine că împreună cu el va pleca şi managerul Octavian Moraru, creatorul curentului portughez de la „U”. Cea de a treia demisie de la „U” pe ziua de azi a fost anunţată de antrenorul Cristian Dulca. Acesta nu s-a întors cu echipa de la Târgu Mureş şi a plecat de la stadion susţinând că va demisiona imediat ce va ajunge la Cluj. Dulca le-a mărturisit celor prezenţi la meci că a fost „lucrat” de secundul Mircea Cojocaru.

Între timp, suporterii lui „U” s-au strâns la Cluj Arena pentru a aştepta sosirea autocarului cu jucători.

Dacă demisiile anunţate astăzi verbal se vor materializa în scris, organigrama clubului va suferi schimbări majore pe mai multe nivele. Dacă pentru bănca tehnică ar putea începe căutări care ar urma să fie validate acum doar de preşedintele Radu Constantea, locul managerului sportiv are un candidat care pare să alerge singur. Împins puternic de la spate de personaje influente din FRF sau din anturajul federaţiei, Daniel Stanciu se tot încălzeşte de vreo două luni pentru a debuta la „U”. Stanciu a fost prezent astăzi la Târgu Mureş şi aşteaptă cu nerăbdare deznodământul telenovelei de la Cluj.

Comentarii