Proaspăt promovat în funcţia de director tehnic al Universităţii Cluj, Mircea Cojocaru a avut astăzi o discuţie tăioasă cu managerul sportiv Ioan Sabău şi a plecat de la echipă!

Atmosfera din vestiar era deteriorată oricum de rezultatele din ultimele etape, astfel încât a fost suficientă o simplă scânteie pentru ca bomba să explodeze. Cojocaru s-a contrat şi în această dimineaţă cu Sabău pe subiectul lipsei de experienţă a lui Lobonţ. Cum managerul sportiv l-a sfătuit pe cel mai vechi şi mai apropiat colaborator al său să înceteze cu nemulţumirile şi să facă tot ce poate pentru bunul mers al echipei, Cojocaru a avut o răbufnire şi a ameninţat că pleacă. Cum nimeni nu l-a oprit, directorul tehnic (apropo, a trecut aproape o lună de când clubul i-a oferit un nou contract pe care acesta încă nu l-a semnat) şi-a luat lucrurile şi a plecat acasă.

Imediat după acest episod, Ioan Sabău şi Cosmin Irimieş au mers în vestiar. Irimies le-a spus jucătorilor ca are încredere in ei si ca pot promova, iar dupa ce Irimies a parasit vestiarul, Sabau le-a comunicat jucătorilor că Mircea Cojocaru a părăsit corabia. Mai mult, Sabău i-a îndemnat şi pe jucătorii nemulţumiţi sau pe cei care nu mai cred în îndeplinirea obiectivului să îl urmeze pe Cojocaru!

Antrenamentul de astăzi al echipei a fost condus de Bogdan Lobonţ, ajutat de Ioan Sabau. Ramane de vazut cat timp va tine supararea lui Cojocaru.

Comentarii