Mâine se împlinesc nouă ani de la o acțiune a suporterilor Universității Cluj rămasă unică în istorie prin impactul emoțional declanșat. În seara zilei de 1 noiembrie 2008, peste 16 000 de lumânări s-au aprins pe vechiul Ion Moina în semn de cinstire pentru toate gloriile clubului trecute la cer.

”Au strălucit o viață întreagă, adevăratele stele continuă să o facă” a fost mesajul scris pe lungimea întregii tribune de suporterii care au gândit și pus în practică această acțiune. La lăsarea întunericului, cele 16 000 de lumânări au fost aprinse în cântecele suporterilor, toți cei prezenți pe stadion fiind copleșiți de emoție.

Sunt foarte emoționat! Atmosfera de acum îmi aduce aminte de vremea când eram jucător. E feeric! Parcă și stadionul, care e în pragul demolării, arată mai bine acum!”.

Remus Câmpeanu

1 noiembrie 2017. Să păstrăm un moment de tăcere și un gând de recunoștință pentru toate stelele Universității care ne luminează din cer!

O galerie foto emoţionantă de la acel moment, scoasă din comoara lui Relu Plesciuc, puteţi vedea dând click pe lateralul fotografiei de la începutul articolului.

 

 

Comentarii