Atenție la personaj! Fără a fi anunțat  oficial de cineva, fără să fie prezentat și fără a veni la Cluj pentru a vedea echipa, nou-intratul în peisaj Eugen Pârvulescu își dă drumul la gură în Pro Sport. Am reținut că omul vrea să facă performanță, că e în negocieri cu mai mulți jucători printre care și un vârf, că suporterii lui ”U” sunt fantastici și ar umple stadionul la un meci în Europa League. Frecăngeli. Mai era unul, Mărginean îi zicea, ce depășea performanțele CFR-ului tot la două fraze și nu l-a iubit nimeni mai tare pentru asta.
Tupeul lui Pârvulescu mă deranjează din mai multe motive. Unu: nu Walter l-a chemat, de fapt, AMP l-a introdus în peisaj, ceea ce din start e o notă proastă. Doi: a venit să-l înlocuiscă la un moment dat pe Munteanu. Oricâtă neîncredere am în administratorul special, faptul că cineva vine în club cu hârlețul de săpat nu mi-l face mai simpatic pe acesta. Dimpotrivă. Trei: Istoricul de service al lui Pârvulescu arată un conducător implicat în mișcări ciudate de jucători, de regulă luați cu comisioane pentru impresar. Ca el am mai avut cu zecile, nu-mi era dor. Patru: Cristi Pustai.
Pustai s-a dus de mână cu Pîrvulescu la petrecerea doamnei și domnului AMP. Cu câteva ore înainte ținea degetele strâmbe la Târgu-Mureș, așteptând înfrîngerea ASA-ului și schimbarea antrenorului. N-a fost să fie, dar profesorul șomer s-a reorientat rapid și a iată-l după câteva ceasuri adulmecând miros de pradă la ”U” Cluj, doar că nici aici nu i-a ieșit. Un week-end prost pentru matematician, unul bun pentru dreptate.
Da, Teja a fost aproape de a pleca de la ”U” în ultimele zile. Antrenorii de pradă au dat năvală ca hienele, utând pe stradă orice urmă de decență. Tocmai pentru decența de care a dat dovadă de când e aici, muncind pentru ”U” și gândindu-se prea puțin la el, corect în tot ce a făcut, Teja are acum nevoie de susținere. Pentru ”U” e important să își păstreze caracterele, iar antrenorul e unul dintre ele.
P.S.- Din păcate, e prea târziu pentru a mai face ceva. Mihai Teja a plecat la două ore de la apariția acestui material.

Comentarii