Surpriză imensă astăzi, la a V-a ediție a Maratonului Internațional de la Cluj. Deși toată lumea se aștepta ca învingătorul să fie, la fel ca și până acum, un alergător de pe continentul african, cel care a trecut primul linia de sosire a fost chiar administratorul special al Universității Cluj, Vlad Munteanu.
Munteanu a participat accidental la cursa de rezistență desfășurată pe străzile orașului. Venit de dimineață la stadion pentru a le ține un discurs arogant fotbaliștilor și a-i anunța din nou că nu poate să le dea salariile restante, Vlad Munteanu a fost luat la fugă de jucătorii nervoși. Coincidență, exact în acel moment de pe pista stadionului se dădea startul Maratonului Internațional, astfel că administratorul special a intrat rapid în pluton.
Pentru că risca să fie recunoscut dacă părăsea grupul de alergători, Munteanu a rămas printre ei până aproape de finalul cursei. După ce au parcurs traseul de pe străzile orașului, atleții s-au întors din nou la stadion pentru finish. Cu 200 de metri înainte de linia de sosire, lui Vlad Munteanu i s-a părut că îl vede pe Ciupe în spatele său și a rupt ritmul, depășindu-l până și pe marele favorit al maratonului, etiopeanul Haile Ghebreselassie!


Pur și simplu nu știu ce să vă zic. E ușor să alergi când te fugăresc 22 de jucători neplătiți. Mai multe nu știu ce să vă spun.
Vlad Munteanu- administrator special ”U” Cluj, câștigătorul Maratonului Internațional 2015

 

Comentarii