Contestat din toate părțile la Universitatea Cluj, administratorul special Vlad Munteanu a primit un sprijin neașteptat tocmai de la finanțatorul clubului CFR 1907 Străzi. Arpad Paszkany le-a făcut o mărturisire șocantă creditorilor strânși la prima Adunare Generală a Creditorilor de la CFR 1907 Străzi, când aceștia și-au manifestat uimirea despre modul în care clubul din deal a reușit să acumuleze datorii de 20 de milioane de euro în trei ani:


M-a dezamăgit crunt Iuliu Mureșan pentru că i-a luat trei ani să cheltuiască zecile de milioane de euro primite de la UEFA. Uitați-vă la băiatul ăla de la ”U”, Vlad Munteanu, a reușit în nici șase luni să pună pe butuci un club de tradiție, dacă îl aveam aici puteam și noi să intrăm în colaps financiar mult mai repede.

Arpad Paszkany- admirator Vlad Munteanu


Paszkany susține că a intuit potențialul lui Munteanu atunci când i-a observat mina arogantă afișată în fața jucătorilor și angajaților, dar a fost deranjat de atitudinea serviabilă în raport cu patronul. ” Eu am nevoie de subalterni cu personalitate, capabili să falimenteze o societate comercială pe propria răspundere, nu să tot aștepte validarea acțiunilor sale de către patron”, le-a mărturisit Arpi apropiaților.
 

Comentarii