Spectatorii echipei CFR 1907 Străzi au luat act de situația disperată în care se află clubul simbol al oportuniștilor și au decis, toți 20, să rupă orice relație economică cu oficialii de pe deal. Într-un comunicat postat pe pagina de facebook a fanilor aceștia susțin că nici un membru al galeriei nu va mai cere sandwichuri și suc de la conducerea clubului:

” Suntem alături de echipa noastră dragă în aceste momente dificile pricinuite de plecarea dintre noi a celui care a fost finanțatorul nostru Arpad Paszkany, mutat în Dubai după o lungă suferință provocată Clujului. Ne exprimăm întreaga compasiune familiei feroviare rămasă fără sprijin într-o perioadă extrem de grea și vrem să asigurăm conducerea clubului că vom rămâne alături de echipă imediat ce se vor găsi modalități pentru finanțarea noastră cel puțin la nivelul la care a făcut-o Arpi. Nu îl vom uita niciodată”


Spectatorii dedicați ai CFR-ului avansează în comentariile la comunicat propunerea ca finanțarea lor să fie preluată chiar de jucători, după modelul leasingului auto. 

 

Comentarii