Scene șocante la Piatra Neamț în meciul Ceahlăul- ”U” Cluj, încheiat cu un neverosimil 6-0 pentru clujeni. Un vârf de atac al Universității, aparent Mengolo, a făcut senzație prin cele trei goluri reușite plus un penalty care a dus la eliminarea portarului în prima repriză. Deși comentatorii meciului insistau la fiecare reușită să îl numească pe jucătorul cu numărul 28 drept  Mengolo, cunoscătorii fotbalului știu că atletul lui ”U” nu putea să aibă asemenea randament, chiar dacă stadionul din Piatra Nemț este unul capabil să-l inspire, fiind dotat cu pistă de atletism.
Adevărul a ieșit la iveală odată cu analiza mai atentă a puținelor cadre apropiate cu ”Mengolo”. În realitate, profitând de relațiile de amiciție cu Steaua București, clujenii l-au împrumutat pentru acest meci pe Claudiu Keșeru, dar, pentru că nu puteau să îl legitimeze în afara perioadei de transferuri, au apelat la un mic tertip și l-au vopsit negru! În acest mod, Keșeru a fost trecut pe foaia de joc drept Mengolo, căruia i-au și fost atribuite de altfel cele trei goluri reușite de vârful stelist.
Antrenorul van Ogăraru a păstrat neefectuată o schimbare, aceasta urmând să-l înlocuiască pe Keșeru în cazul în care începea ploaia și exista riscul să se șteargă vopseaua de pe el.

 

Comentarii