V-o spun din surse bine ancorate în realitate, șansele ca Reghecampf să vină la ”U” sunt infime. Nu vor veni nici oamenii lui din staff. Cu toate acestea, Ogăraru este ca și dat afară de la ”U” dacă nu se întâmplă o minune pentru el (mie și multora ca mine asta îmi sună a blestem, dar măcar noi suntem învățați să-l ducem).
Între o demitere a lui Ogăraru și trei puncte cu Dinamo (ați avut vreme să vă gândiți între atâtea EXCLUSIVE cu Reghe la ”U” că peste câteva ore jucăm un meci de campionat?), prefer cu ochii închiși căldura unei victorii în Groapă și saltul în clasament. Soarta lui Ogăraru poate fi întoarsă acum doar de jucătorii care vor intra în teren și nu ascund că, în adâncul sufletului, m-aș împăca rapid cu păstrarea antrenorului dacă mâine aș vedea că fotbaliștii dau dovadă de caracter și luptă pentru el.
Pentru că exact asta ar trebui să facă acum parașutele din meciul cu ASA, să își dea sufletul pentru antrenorul care i-a adus și s-a sinucis profesional cu ei. Eu, dacă aș fi un olandez din lotul lui ”U” (n-are rost să le zicem pe nume pentru că-s toți o apă și-un pământ, maxim să le dăm numere: 1, 2, 3 4!), peste câteva ore aș intra în teren ca să îi mulțumesc amărâtului care m-a adus de pe naiba știe unde eram pierdut în fotbal și m-a făcut titular în prima divizie. Tot mâine, dacă aș fi Raul Costin, iar nevastă-mea ar sta bot în bot toată ziua cu nevasta antrenorului, aș intra în teren ca să-l salvez, conștient fiind că de mine depinde totul. Eu, Raul Costin, un sifon care mi-am turnat coechipierii pentru o banderolă de căpitan, chiar m-aș comporta ca un lider și aș câștiga meciul.
Aproape toți fotbaliștii lui ”U” i-au dat asigurări lui Walter că Ogăraru este antrenorul potrivit pentru ei. N-ați vrea voi să demonstrați asta în teren, fetelor? Mai aveți exact 90 de minute la dispoziție să o faceți.

 

Comentarii