Sunt exact zece etape de când aud o singură placă la finalul meciurilor care ne duc tot mai adânc spre fundul clasamentului: echipa este pe drumul cel bun și crește de la meci la meci! Van Ogăraru, adus aici să facă mai mult decât a reușit predecesorul său alungat cu pietre din cauza jocului fără orizont, nu a egalat încă punctele strânse de Teja în șase etape. Inventarul amăgirilor se apropie însă de final, van Ogăraru, în pofida confirmărilor primite de la Walter, și-a scris deja demiterea. Da, el și-a scris-o!
Întoarcere în timp: Teja a fost dat afară de Anamaria Prodan cu largul concurs al lui Vlad Munteanu. Însă, niciunul dintre cei doi cantautori nu putea să-și susțină recitalul în fața lui Walter de unul singur, așa încât s-au sprijinit unul pe altul în realizarea obiectivului. L-au adus pe van Ogăraru, care s-a dovedit a fi în scurt timp altfel decât l-au crezut binefăcătorii săi: nesupus! Pe deasupra, nici rezultatele nu l-au ajutat iar Universitatea a ajuns sub linia supraviețuirii în prima divizie.
Revenim în prezent. Van Ogăraru n-are nici cea mai mică intenție de a sta sub controlul impresarului prieten cu patronul. Chiar și-a pregătit o listă cu disponibilizații din iarnă, parte din ea fiind cu fotbaliști impresariați de.... Adăugați la asta rezultatele catastrofale înregistrate de ”U” de la venirea lui van Ogăraru și o să vedeți destul de ușor capătul drumului. Foarte probabil, van Ogăraru  va pleca.
Eu nu-l plâng, chiar dacă după el vine rândul unui antrenor de-al casei Reghe. Să fie cazul lui  învățătură tuturor. Să fie convins Walter de greșeala făcută atunci când l-a schimbat pe Teja, iar Vlad Munteanu să știe în viitor că atunci când accepți rolul de mașină de spălat a doamnei Prodan, la un moment dat vine și ziua reciclării.
 

Comentarii