Universitatea Cluj este foarte aproape să îl numescă pe Daniel Sima în funcţia de şef al Centrului de Copii şi Juniori. Discuţiile sunt atât de avansate încât Sima se consideră deja instalat în fruntea centrului, poziţie pe care a mai ocupat-o şi în trecut cu rezultate obscure.

Dar cine este Daniel Sima? Îndepărtat de la „U” în perioada Walter (după ce a dat de gard generaţii întregi de fotbalişti), Sima a înfiinţat un club privat, Şcoala de fotbal Viitorul Cluj, la origine un fake după Viitorul lui Gică Hagi (fapt care la vremea respectivă l-a enervat terbil pe Hagi). Performanţele sportive ale Viitorului Cluj au fost mereu egale cu zero, dar asta nu l-a oprit pe Sima să dezvolte o reţetă financiară de succes prin organizarea de turnee cu finanţări nerambursabile oferite de Primăria Cluj.

Astfel, începând din 2015, Viitorul lui Sima organizează un  turneu de fotbal dedicat juniorilor, „Fotbal a la Cluj”, unde echipele participante sunt taxate la greu atât pentru înscriere cât şi pentru cazare sau masă. Viitorul Cluj primeşte însă pentru organizarea turneului nu mai puţin de 30 000 de lei de la Primăria Cluj, bani care se adaugă în conturile clubului la taxele plătite de echipe şi la sponsorizări.

Numaiu.ro a avertizat în urmă cu mai bine de un an că un jurul proiectului „U” încep să roiască personaje mici şi fără rezultate, dar se pare că am făcut-o degeaba. Dovada AICI

Interesant este că încă de la începuturile proiectului „U”, directorul centrului de copii şi juniori era anunţat ca fiind Mircea Cojocaru, fostul secund al lui Nelutu Sabau.

Revenim cu detalii precum şi cu cuantumul taxelor pe care părinţii copiilor legitimaţi la „U” le vor plăti în viitor.

 

Comentarii