Ies la iveală episoade picante din istoria recentă a personajelor care au îngropat Universitatea Cluj. Răsfoind stenogramele cu interceptările din dosarul transferurilor la Ploieşti, realizăm că adevăratele victime suntem noi, cei care am sperat. Că oameni la limita retardului ne-au păcălit uşor în timp ce distrugeau Universitatea. Mărginean Ioan e cap de coloană în batalionul groparilor. Îmbârligăturile, minciunile, delirul acestui personaj şi a sinistrei sale coafuri şi din nou minciunile ne-au netezit drumul spre groapă. 
Mărginean Limoniu, prin rolul său de consilier al lui Walter şi în acelaşi timp omul de încredere lăsat la Cluj, a făcut haos în jur. Vorbea cu toţi şi fiecăruia îi spunea altceva. Evident, nu a fost singur. Nici nu putea de unul singur distruge un club puternic, aşa cum era Universitatea până nu demult. 
Amintiţi-vă toamna anului 2012. Walter era plecat din vară la Ploieşti. Anamaria Prodan, trimisă la Cluj pe perioadă nedeterminată, rezistase două luni în mijlocul unui vulcan care erupea zilnic. De notorietate au rămas episoadele în care Mărginean şi Anamaria Prodan îşi declarau război după război, dând impresia că nu se suportă. Ei, bine, chiar aşa era! Doar că, Mărginean o făcea pe Anamaria Prodan "proastă" în discuţiile cu Walter,  AMP îi cerea şi ea, tot lui Walter, îndepărtarea Limoniului, iar în spate, când nu-i vedea nimeni, cei doi iubăreţi (de "U") se giugiuleau amical.  După cum o arată azi stenogramele, Mărginean şi Anamaria Prodan vorbeau des la telefon chiar şi după plecarea impresarului de la "U" Cluj.
Iată-i aici pe cei doi discutând vrute şi nevrute la începutul lunii noiembrie, la mai bine de o lună de la despărţirea oficială dintre "U" şi AMP. Dragostea lor e mai presus de "U" (până la Petrolul Ploieşti)!
2 noiembrie 2012, 9.09, discuţie între Anamaria Prodan şi Ioan Mărginean
AMP: Da...
Mărginean: Te-am sunat, dar nu mi-ai răspuns!
AMP: Aaaa, cine ştie ce dracu am mai făcut aseară, pe aici! Ce faci?
Mărginean: Te-am sunat, după aia mi-o murit bateria, am ajuns acasă, am văzut meciul şi mi-am zis, mă, o fi ocupată!
AMP: Mamă, deci Mărgi, n-am mai ajuns în ziua aia la tine, deci cât m-a futut pe mine Capră ăsta, deci nu m-a futut nimeni în viaţa mea!
Mărginean: Ha, ha, ha!
AMP: Cu demisia lui Rednic şi cu contractul lui Contra!
Mărginean: Hă, hă, hăăăi!
AMP: Mă, dacă-ţi spun că a venit fata lui Rednic din Belgia să îşi aducă demisia în original?!
Mărginean: Păi de ce, că putea să o dea pe mail, mă?!
AMP: Pentru că putea să ... Putea să se dea ... Rednic, hi, hi, hi ... să zică că nu-i semnătura lui, hi, hi, hi!
Mărginean: Vai de capul meu...
AMP: Măi, deci asta o urcat în primul avion, a venit, am semnat actele de la Romprest seara, s-a întors fata cu avionul de ora 4 dimineaţa, a plecat că la 6 avea primul avion!
Mărginean: No mă, mâncaţi-aş...
AMP: Deci, e panarama panaramelor! Rednic era să facă infarct după ce ne-am chinuit toată ziua, l-am semnat prin fax, ăla era în cantonament ... ăăă, în deplasare juca!
Mărginean: Da, la Genk...
AMP: A fost...
Mărginean: A bătut, bă...
AMP: Da, a bătut cu 2-0! S-a dus în pulă mea la o poştă, acolo, a pus alea! Tot nu erau bune! Deci, ne-am chinuit şapte ore, mâncaţi-aş, până s-a urcat aia cu nervi în avion!
Mărginean: Doamne, offf...
AMP: Nu măi ... ce să mai ... a fost circ!
Mărginean: Da mă, da ce vrei să faci mă? Îi acţionar, bă!
AMP: Este circ! Deci ... Şti că râdeam la un moment dat de nervi? Am stat numai pe telefon, am făcut actele ... Tu ştii ce înseamnă? Când scrie într-un contract părţile, la data cutare, niciuna dintre ele nu mai are nici un fel de pretenţie financiară sau de altă natură, contractul s-a încheiat de comun acord. 

 

Comentarii