După o perioadă în care a stat (fizic) deoparte de Universitatea, căpitanul Zsolt Szilagyi s-a întors la clubul căruia i-a dedicat întreaga carieră.
În vârstă de 36 de ani, Sisi a fost ultima oară antrenor secund în mandatul lui Marius Popescu. Odată cu demiterea acestuia la începutul actualei ediții de campionat, Sisi a preferat să ia o pauză și să se concentreze pe obținerea licenței B la Școala de antrenori. Insistențele clubului de a-l ține aproape pe simbolul peluzei au avut succes în cele din urmă și Căpitanul s-a întors alături de ”U”. În prezent, Szilagyi a preluat un post administrativ în cadrul clubului și este organizator de competiții la centrul de juniori. 
Sisi este legitimat la Universitatea din 1991 și a traversat mai multe momente dificile pe parcursul carierei, dar a rămas întotdeauna fidel culorilor. Atașamentul său a fost răsplătit în 2010, când suporterii au protestat vehement la aflarea veștii că Sisi a fost pus pe lista de transferuri, fapt care a determinat conducerea de atunci a clubului să îl păstreze în cadrul lotului.

 

Comentarii