Universitatea ar fi trebuit să joace mâine partida restantă cu Şcoala de Fotbalul Ardealul, din cadrul diviziei D, pe terenul bazei sportive din Someşeni. Gazdele au anunţat însă de astăzi AJF Cluj că nu se vor prezenta la meci, astfel că “U” va câştiga meciul la “masa verde” cu scorul de 3-0.

Întâlnirea dintre cele două echipe cu tradiţie în creşterea şi formarea juniorilor nu avea oricum nicio importanţă în clasament, Universitatea având deja asigurată, chiar şi matematic, prezenţa la barajul pentru promovare în divizia “C”. Ardealul nu ar fi putut alinia mâine o echipă competitivă deoarece are programat sâmbătă returul semifinalei de Liga Elitelor Under 17, cu Dinamo Bucureşti şi, în plus, cei mai buni jucători de la Under 19 sunt plecaţi în probe în străinătate.

Regulamentul obligă însă Universitatea să fie pe teren la ora meciului şi să aştepte 15 minute, dar, pentru a nu bate degeaba drumul până în Someşeni, anunţaţi-vă prietenii să îşi facă alt program pentru după-amiaza de miercuri!

Comentarii