Partida dintre Universitatea Cluj şi Frâna Mică din prima etapă a returului diviziei "C" a fost amânată de FRF. Decizia federaţiei vine după câteva zile agitate în care cele două cluburi nu s-au putut pune de acord asupra locului de desfăşurare a meciului.
Iniţial, pentru că terenul "CMC" nu întrunea condiţiile de securitate cerute de Jandarmerie, 1907 Străzi a propus ca întâlnirea să se dispute pe Cluj Arena. La dorinţa suporterilor, care nu sunt de acord ca Universitatea să devină echipa oaspete pe propriul stadion, conducerea lui "U" a respins oferta. Disputarea meciului a stat sub semnul întrebării până astăzi, când FRF a decis să amâne meciul pe motiv că "U" are doi juniori convocaţi la loturile naţionale iar regulamentul îi permite în aceste condiţii să solicite amânarea partidei.
Federaţia Română de Fotbal va reprograma întâlnirea într-un termen de 20 de zile de la data programării iniţiale. În noile condiţii, "U" vs. Frâna Mică are cele mai mari şanse să se dispute pe stadionul dr. Constantin Rădulescu, după primele două etape de play-off din Liga 1, când 1907 Străzi va juca pe teren propriu.
Mai devreme decât speram, invadăm din nou Gruia!

 

Comentarii