Nu prea desfacem borcane cu dulceață de cuvinte în orice condiții. Dar, tocmai pentru că o facem rar, aromele se păstrează nealterate :).
Povestea lui Hațiegan o cam știți în mare. Este un produs sută la sută al Universității, a crescut cu ”U” purtând un nume ce obligă la multe. Discret, curat la suflet, bine crescut, nu s-a despărțit niciodată până acum de Universitatea.
În iarnă, firul ce îl leagă pe Hațiegan de Simbol a fost la un pas de a se rupe. Urma să fie împrumutat pentru a juca mai mult. La ”U” prindea din ce în ce mai rar echipa. Copilul nu a vrut în ruptul capului să plece de Universitatea, chiar dacă era vorba de o despărțire temporară. A plâns pentru dreptul lui de a iubi pe ”U”!
Și a rămas. În pregătire a jucat cele mai multe minute și a marcat cele mai multe goluri. După începerea campionatului a înscris în toate cele trei partide disputate de ”U”, cu Ighiu reușind chiar dubla. 
Frumusețea fotbalul constă și în doza sa de imprevizibil, cei care astăzi par pierduți se pot ridica oricând mai puternici. Povestea abia a început să se scrie.
De ziua lui, La mulți ani alături de ”U”, Iuliu Andrei Hațiegan!

Comentarii