Astăzi, canalul de televiziune Digi Sport a realizat un material cu fosta mare campioană olimpică de nataţie, Camelia Potec. În cadrul reportajului, Camelia Potec este invitată de realizator la un patinoar pentru a-şi împlini un vis abandonat încă de la vârsta de 5 ani: patinajul. Pe patinoarul din capitală unde a fost filmat reportajul se antrenează şi o grupă de juniori de hochei legitimaţi la clubul Steaua. Aceştia îi dăruiesc la final Cameliei Potec un buchet de flori, după ce fosta înotătoare participă pe gheaţă la antrenamentul lor.

Şi acum atenţie! Juniorii stelişti sunt îmbrăcaţi, normal, în echipament specific hocheiului, personalizat în culorile roşu-albastru, cu numele Steaua inscripţionat pe fiecare. În centrul fotografiei- captură din ştirea difuzată de Digi atrage însă atenţia un puşti ce face notă aparte. Printre juniorii stelişti se distinge foarte clar un tricou roşu, al Universităţii Cluj! Băiatul poartă mândru în piept potcoava „U”, semn distinctiv al iubirii pe pământ.

Pentru această dovadă incontestabilă că „U” Cluj nu moare, vrem să-l cunoaştem şi să-i felicităm familia  ce i-a sădit pasiunea arătată de la distanţă. Îl ştie cineva?

 

foto: captură Digi Sport

Comentarii