Ne zbatem de mai bine de un an sa tinem atentia opiniei publice asupra bazei sportive "Dan Anca" în speranta ca aceasta va reveni în cele din urma la scopul pentru care a fost construita: loc de pregatire pentru Universitatea Cluj! Pâna astazi, primaria lui Emil Boc, cea care a venit cu terenul în asocierea din 2011 cu Fundatia Primavara Clujana, nu a facut absolut nimic sa opreasca deturnarea fostului loc de antrenament al lui "U" catre rechinii ce au pus stapânire pe el. Neoficial, am aflat ca administratia publica ezita sa rupa asocierea cu fundatia pe motiv ca ar urma un proces de lunga durata. 
Câteva din obligatiile Fundatiei Primavara Clujana în asocierea cu Primaria Cluj le puteti vedea mai jos.

http://www.primariaclujnapoca.ro/userfiles/files/phcl/PH%2025_12.04.2011.PDF

Fundatia a primit de la primarul Sorin Apostu dreptul exclusiv de a utiliza baza sportiva "Dan Anca" în anumite conditii. Lesne de observat ca nu a respectat mai nimic din ce si-a asumat, fiecare obligatie putând fi motiv de reziliere a contractului. Cu toate acestea, consilierii juridici ai primariei spun ca nu exista probe care sa arate ca fundatia a încalcat contractul.
În regula, haideti sa îi ajutam noi! Numaiu.ro a intrat în posesia unui exemplar în ORIGINAL al unui contract întocmit de Primavara Clujana, prin care aceasta cesioneaza drepturile de utilizare a bazei "Dan Anca"! 
Spuneam ca Fundatia a desconsiderat înca de la început termenii asocierii cu Primaria, un exemplu la îndemâna fiind acela ca nu a realizat nicio investitie în baza, terenul sintetic, nocturna sau vestiarele fiind achitate de alte societati comerciale. Dar, contractul ajuns la noi în ORIGINAL si prezentat astazi, arata un nivel incredibil al sfidarii la adresa autoritatilor. Fundatia Primavara Clujana si-a cedat catre FCU (fosta societate aflata acum în faliment) un drept dobândit prin asociere, mai exact dreptul de folosinta a bazei!  Ca sa nu riste rezilierea contractului în urma unei actiuni interzise în asociere, Fundatia Primavara Clujana impus în contract un articol prin care clubului nu poate sa informeze autoritatile publice de existenta contractului (art.5)


Am sters din fotografie datele care i-ar putea ajuta pe baietii destepti din Fundatia Primavara Imobiliara, pardon, Clujana, sa falsifice vreun act aditional de reziliere. ORIGINALUL se afla însa în posesia noastra, fara stersaturi, si îl punem la dispozitia autoritatilor în speranta ca se va face în cele din urma dreptate.
Dovada aflata acum în posesia noastra arata fara putinta de tăgada că Fundatia Primavara Clujana a încalcat termenii asocierii cu Primaria si, în plus, nu mai poate folosi baza!
E suficient, draga primarie, pentru a readuce "Dan Anca" la "U"?

Comentarii