Echipa de baschet masculin U-BT traversează o perioadă fastă în acest sfârşit de an, fiind pe primul loc în Liga Naţională şi având un parcurs foarte bun Europe Cup, unde a reuşit calificarea în faza a doua a competiţiei.

În aceste condiţii, jocul programat duminică, de la ora 20, în Sala Sporturilor „Horia Demian”,  împotriva campioanei CSM Oradea, contând pentru etapa a zecea a sezonului regulat, se anunţă unul atractiv pentru consumatorii de baschet. Aproape sigur, Sala Sporturilor va fi plină duminică seara, singura necunoscută fiind prezenţa suporterilor ambelor echipe.

Orădenii au anunţat pe retelele de socializare că deplasarea la Cluj se va face pe cont propriu, dar, chiar şi în aceste condiţii, prezenţa galeriei adverse se va face simţită în sală în lipsa unei replici organizate a fanilor Universităţii. Probabil şi la acest meci se va merge pe recomandarea ca cei care doresc să încurajeze echipa să meargă la sală, fără a se organiza însă o galerie semnificativă numeric. Prin urmare, atmosfera la partida de duminică seara depinde de mai multe variabile printre care şi orgoliul suporterilor sau dorinţa de implicare.

Cert este un singur lucru: fără suporteri nu există „U”!

 

Comentarii