Lovitură grea primită astăzi de Universitatea Cluj de la Consiliul Judeţean. Clubul din liga a 4-a a fost înştiinţat că va trebui să plătească pentru închirierea stadionului Cluj Arena, situaţie cu care nu s-a mai confruntat de pe vremea lui Florian Walter. După retrogradarea din prima ligă, Universitatea folosea gratuit stadionul în schimbul cedării tiketingului, acesta rămânând la Cluj Arena. Intrarea în faliment a societăţii care administra stadionul şi trecea  lui în subordinea Consiliului Judeţean au schimbat şi regulile de taxare, astfel că Universitatea a aflat astăzi că va trebui să plătească o chirie pentru fiecare meci disputat pe stadion!

Preţul creşte direct proporţional cu divizia unde evoluează solicitantul, dar este semnificativ chiar şi la liga a 4-a în condiţiile în care este necesară pornirea nocturnei. Cum următorul meci organizat de „U”, vineri, 7 aprilie, de la ora 20,00, are nevoie de nocturnă, singura şansă a clubului de amortizarea a cheltuielilor este să vândă peste 2 000 de bilete. Şi asta la preţul de 10 lei tichetul!

Prin urmare, dacă vreţi să mai vedeţi Universitatea jucând pe stadionul construit pentru ea (realizaţi paradoxul situaţiei?), este necesar să treceţi pe la casele de bilete, indiferent că veniţi sau nu la meci. Şi dacă nu aveţi mărunt, nu aşteptaţi rest, cereţi bilete de el!

La sfârşit, un tradiţional Cuie Monsiliul Judeţean!

 

Comentarii