Universitatea Cluj a anunţat astăzi că a reziliat pe cale amiabilă contractul cu fundaşul Florin Cordoş.

Mulțumim, Florin Cordoș!

FC Universitatea Cluj a reziliat pe cale amiabilă contractul cu fundașul central Florin Cordoș, jucător care a ajuns sub comanda antrenorului Marius Popescu în urmă cu două luni.

Clubul nostru îi mulțumește pentru perioada petrecută în tricoul alb-negru și îi dorește mult succes în carieră.

comunicat oficial Universitatea Cluj

Motivul ciudatei despărţiri este unul ce ţine de viaţa extrasportivă a jucătorului. Deşi a fost doar rezervă în partida cu Frâna Mică 07, Florin Cordoş nu s-a grăbit să ajungă acasă după meci, poposind într-un bar din apropierea stadionului până dimineaţa. De data aceasta, Cordoş a jucat titular şi a rămas pe „teren” până la răsăritul soarelui, fiind văzut de mai mulţi suporteri. Aceştia l-au îndemnat să plece acasă, rezultatul meciului cu Frâna Mică 07 nefiind  motiv de sărbătoare. Fundaşul a rămas însă ferm pe poziţie şi a părăsit localul abia în jurul orei 6,30.. Aroganţa lui a ajuns repede la urechile conducerii şi luni dimineaţa Cordoş a fost chemat pentru a semna rezilierea contractului.

Revenit la Universitatea în această vară, Florin Cordoş nu este la prima abatere disciplinară. În 2016, când Universitatea a retrogradat în divizia „C”- fapt care a dus la falimentul clubului- Cordoş a fost în mijlocul unui scandal de proporţii în vestiar, fiind bănuit că joacă la pariuri împotriva propriei echipe.

Felicitări clubului Universitatea pentru modul rapid şi eficient cu care a acţionat în acest caz.

UPDATE: Florin Cordoş ne-a transmis şi punctul său de vedere:

Nu am fost sa ma distrez , am fost sa ma intalnesc cu un prieten pe care nu l am vazut de mult si am stat trez pana la ora aia deoarece am asteptat de mult meciul de box care a fost duminică dimineata, fara sa beau sau sa fiu intr o stare de petrecere ! Inauntru nici nu am intrat in polivalenta . Mereu o sa respect fanul echipei Universitatii si ce inseamna U Cluj. Atata timp cat am fost in teren am dat maxim. Atata pot sa zic.

 

foto: Florin Cordos (in plan apropiat), surprins la ora 1 in fata unui bar din preajma stadionului.

Comentarii