Oficial, din această toamnă intrăm în anul Centenarului. Urmează cele mai frumoase 365 de zile din viața noastră, un an în care suntem obligați mai mult ca niciodată să invocăm istoria neîntreruptă a Simbolului inimilor românești. O sărbătoare curată, nepătată, ca tot ceea ce semnifică Universitatea Cluj în inimile noastre. Vine un an special și trebuie să fim conștienți de norocul nostru de a fi contemporanii unui moment atât de important și solemn precum este celebrarea Centenarului.
Deschidem cutia gesturilor pentru ”U” cu o inițiativă ce ar putea deveni chiar haina de sărbătoare a Universității. Haideți să găsim împreună un logo dedicat Universității Cluj și celor 100 de ani de istorie. Puneți-vă imaginația și cunoștințele la lucru și concepeți un logo care să cuprindă obligatoriu sigla ”U”, tricolorul României și cifra aniversară 100. 
Trimiteți propunerile voastre pe adresa contact@numaiu.ro și noi vom organiza un concurs pentru desemnarea logo-ului câștigător. Punem la bătaie premii în bani și un rând de echipament personalizat cu varianta declarată câștigătoare. Mai mult, vom oferi toate propunerile voastre cluburilor și în parte fiecărei echipe care evoluează în competiții sub numele sfânt de ”U” Cluj, lăsând la latitudinea lor dacă vor folosi propunerile voastre pe materialele promoționale dedicate sărbătorii sau chiar pe echipamentele de joc. 
Numai pasiunea voastră poate da strălucire unui moment atât de important. Toți pentru ”U” 100!

Comentarii