Universitatea Cluj a dat o lovitură fără precedent luna trecută prin achiziţionarea unui imobil cu trei etaje care va fi transformat în hotel pentru cazarea sportivilor legitimaţi la "U"! Tranzacţia s-a ridicat la aproximativ 900 000 de euro, dar, pentru amenajarea completă, mai sunt necesari încă 300 000 de euro.
De departe cel mai antipatic personaj pentru suporterii Universităţii, Ovidiu Vasu- directorul Clubului Sportiv Universitatea Cluj- a reuşit prin această tranzacţie să facă pentru "U" ceva ce nu a reuşit nimeni până la el: să includă în patrimoniul clubului un spaţiu vital desfăşurării activităţii. Tot datorită lui Vasu, Universitatea are un sediu decent pe strada cardinal Iuliu Hossu.
Imobilul achiziţionat recent de CSU se află pe strada Deva (în spatele hotelului Sport), foarte aproape de cele două săli de sport şi de bazinul olimpic. Fără proiecte de imagine, cu campioni mondiali la scrable şi pincă, Ovidiu Vasu a făcut însă ceva ce va marca multă vreme de acum înainte istoria Universităţii Cluj: a lăsat ceva după el!
Jos pălăria, Ovidiu Vasu! 

 

Comentarii