Andrei Balmoş, un vechi suporter al Universităţii Cluj stabilit în prezent în Anglia dar foarte activ în mediul online, va merge mâine la Barcelona unde timp de două zile va sta în anturajul celebrului Leo Messi.
Balmoş a început de câţiva ani să se ocupe de impresariat, aducând şi câţiva tineri jucători englezi în România. Unul dintre ei, Luke Tan, proaspăt legitimat la ACS Şirineasa- lider detaşat în seria a 4-a din divizia C, a câştigat un casting pentru a face reclamă la Adidas şi va filma câteva zile alături de starul Barcelonei, Leo Messi. Cum Balmoş este impresarul fotbalistului- actor, acesta va merge şi el la Barcelona pentru a petrece timp alături de Messi.
Înainte să se stabilească în Anglia, Balmoş a fost unul dintre primii suporteri ai Universităţii care au primit interdicţie de la Jandarmerie. Balmoş a bifat prima sancţiune încă din 2006, după o deplasare la Alba Iulia. În ultimii ani, datorită depărtării de Cluj,  fiul Mănăşturului a devenit o prezenţă activă în mediul online printre suporterii lui "U", dar a bifat "pe viu" şi meciurile importante ale Universităţii Cluj.
Marea dramă a lui Balmoş este că exact în ziua în care toată presa vorbeşte despre el şi îi consemnează declaraţii despre perla ce va filma cu Messi, el nu se poate promova în rândul prietenilor pentru că Facebook tocmai i-a suspendat temporar contul. Am încercat să îl contactăm pe Balmoş pentru a vedea dacă bucuria că va sta la masă cu Messi e mai mare decât supărarea că a fost interzis până şi pe reţelele de socializare, dar nu ne-a răspuns la mesaje. E drept, i le-am lăsat pe facebook :)))))

foto sus: Balmoş la finala Cupei României, 2015.
foto jos: Balmoş cu Aschy şi Tony Tiganul pe gardul dinspre Sportul de pe bătrânul Moina, în urmă cu 15 ani.

 

Comentarii