Universitatea Cluj a depins întotdeauna de suporterii săi. În momentele grele pentru "U" între jucători şi galerie au existat legături atât de puternice încât nimeni nu a reuşit niciodată să îngenuncheze sau să umilească Simbolul.
La începutul anilor 2000, balaurul vişiniu trăgea primele salve de beşini împotriva Clujului. Sute de suporteri cu bilete cumpărate erau ţinuţi la porţi, refuzându-li-se accesul pe stadion la meciul direct din Gruia. Cei care au reuşit să intre i-au anunţat pe jucători şi aceştia au decis să nu înceapă meciul.


Fotografia a surprins momentul în care suporterii ne-au spus că nu sunt lăsaţi să intre pe stadion. Eram decişi să nu începem meciul până când nu îi vor lăsa pe toţi să intre pe stadion.

Octavian Abrudan (foto, numarul 2) despre momentul ce apare in  fotografia din expozitie


Alături de Tavi Abrudan, în fotografie mai sunt Cociş, Florescu şi Szilagy, cu toţii aflaţi la început de carieră. După gard, RJ şi restul Peluzei.
Această fotografie face parte din expoziţia "Cei mai frumoşi ani", organizată de Peluza Şepcile Roşii în colaborare cu numaiu.ro, dedicată suporterilor Universităţii Cluj. Peste 100 de fotografii din primul deceniu al anilor 2000, multe din ele necunoscute publicului, alături de zeci de filmări din mijlocul galeriei, pot fi văzute în cadrul expoziţiei din incinta Cluj-Arena, în perioada 16-23 decembrie, între orele 12-18.
Cei mai frumoşi ani sunt trăiţi pe stadion!

Comentarii